Монтажни ленти за висококачествен флексопечат

През последното десетилетие флексопечатът се утвърди като предпочитан метод за печат на гъвкави опаковки. Засилената конкуренцията в сектора, нарастващите изисквания за качество на все по-сложните тиражи и тесните времеви рамки са фактори, които налагат прецизен анализ/подбор на всички предлагани на
пазара производствени консумативи, от които да се изберат най-подходящите за постигане на прецизни печатни резултати. 

Серията двустранно залепващи ленти за монтаж на печатни форми DuploFLEX е снабдена с богато разнообразие от продукти с различни характеристики на пяната и лепилото, гарантиращи  постоянно високо качество на печат, ефективен производствен процес и безпроблемен монтаж/демонтаж на клишето. Богатия продуктов асортимент, квалифицирания персонал и първокласно обслужване са средства, които създават така необходимото конкурентно предимство за успешно производство. 

Печат на гъвкави опаковки

DuploFLEX® 5 – серията за печат на гъвкави опаковки

Продуктите от серията Duplo FLEX® 5 са перфектния избор за висококачествен флексопечат. Богато разнообразие от клишепласти с различни характеристики на пяната и лепилото, за постигане на отлични резултати, дори при дълги и високоскоростни тиражи

DuploFLEX® FS 55 – лента за автоматично сплайсване на роли. 

Специализираната лента за автоматично сплайсване на роли DuploFLEX® FS 55 е средството, чрез което постигате непрекъснат печатен процес. Специалната адхезивната формула осигурява висока адхезивна сила, дори върху неполяризирани повърхности, правейки DuploFLEX® FS 55 универсален продукт, който може да бъде използван върху разнообразни печатни повърхности. 

Печат на етикети

DuploFLEX® 3 и 4 – клишепластите за печат на етикети.

Честата смяна на изображението, голямата вариативност в съдържанието и информацията, както и сложния дизайн на етикетите, представляват сериозно предизвикателство пред печатниците. DuploFLEX® 3 and 4 предлага разнообразие от монтажни ленти, покриващи в максимална степен  изискванията към клишепласта, породени от специфичния дизайн и оформлението на печата.

Печат върху велпапе

DuploFLEX® CB – за висококачествен печат върху велпапе. 

Опаковката е много повече от просто средство за защита. Независимо дали търсите да привлечете вниманието или имате желание да постигнете практическо изживяване за клиента от самия допир с опаковката, DuploFLEX® CB е правилният продукт, който ще ви помогне да постигнете целите си.

FlexoLAB

Във флексолаборатория на Lohmann се извършват прецизни тестове/анализи на клишепластите от серията DuploFLEX. Основната задача е постигане на реалистични симулации на производствени процеси. На базата на получените резултати, след обстоени анализи, се избират възможно най-подходящите продукти за реална употреба. По този начин, печатниците могат да бъдат сигурни, че получава правилните продукти. 

DuploFLEX® Toolbox

DuploFLEX® Toolbox предлага всички необходими инструменти и помощни средства за максимално ефективни монтажни операции и безпроблемен печат.

Duplo FLEX® Toolbox съдържа:

  • Притискателен валяк и шпакла – за монтаж без въздушни мехурчета.
  • Duplo FLEX® 3115 – за предотвратяване отлепянето краищата на клишетата
DuploFLEX® Corona Pen

DuploFLEX Corona Pen – най-новото средство за предварителна подготовка на клишетата за монтаж – корона третиране. 

DuploFLEX® 5 - резултати от проведени тестове

Флексо специалистите на Lohmann „FLEXperts“ ще ви помогнат при избора на подходящ клишепласт. Запознайте с резултатите от проведените реални тестове в редица печатници (детайлност и контраст, градация и полутонове, контури и линии, плътни участъци, печат на защитни елементи, нарастване на точката), както и много допълнителна информация, от която можете да придобиете представа за това как правилната твърдост на пяната може да повлияе на вашите печатни резултати.

Запитване