DuploFlex® за перфектни печатни резултати

Без съмнение най-ефикасният метод за реклама е чрез внушение за уникалност на определен продукт, което се постига само и единствено чрез външната обвивка на продукта или иначе казано неговата опаковка. Тя е облика на вашия продукт, който трябва да убеди аудиторията, че е избрала правилния продукт. Колкото и клиширано да звучи опаковката продава. Колкото по качествена е изработката на самата опаковка, толкова по-голям е шансът за реализация на продукцията Ви. 

Флексопечатът е предпочитан метод за изработка на гъвкави опаковки. Всяка фирма занимаваща се с флексопечат се стреми да предложи на своите клиенти възможно най-доброто печатно изображение. За да се постигне то е необходимо използването на качествени консумативи ( мастила, фолиа, клишепласти и т.н.). Серията клишепласти на Lohmann-DuploFlex ®, покрива изискванията за качество и на най-взискателните фирми.

Запознайте се с предимствата на компресибилните клишепасти от серията DuploFlex®.Компресибилни клишепласти

                DuploFLEX® 5 - компресибилна лента с дебелина 0,55мм за залепване на клишета с носител от разпенен полиетилен; подходяща за фини преливания, много тънки линии, цветно печатане при минимално нарастване на растеровата точка за висококачествен флексопечат. Предимствата пред другите продукти на пазара: 4 възможни твърдости на разпенения носител, като всеки вариант се предлага със стандартна или 15% по - голяма сила на залепване на лепилния слой (DuploFLEX Plus). Това гарантира индивидуалното напасване на печатния процес спрямо печатната машина и клишето, което от своя страна води до оптимални резултати.

                DuploFLEX® 5 HP – притежава всички качества на добре познатата серията DuploFLEX® 5. Предимството се крие в нейната висококачествена пяна ( High-Performance Foam). Благодарение на нея, клишепластите са особено стабилни при печат на дълги и бързи тиражи.

                DuploFLEX® 5 EB и EBX – серията комбинира в себе си всички качествата на системата DuploFLEX® 5 плюс някои подобрения изразяващи се във висока стабилност на лепилото при екстремни влаго-температурни отклонения и висока издръжливост на разтворители.

Повече информация

          DuploFLEX® 3 и 4 – За разлика от конвенционалните разпенени ленти с едностранно PET фолио, серията DuploFLEX 3 и 4 е снабдена с двустранно положено РЕ фолио. Съществен конструктивен елемент, който е гарант за перфектни печатни резултати. Силите действащи върху пяната се омекотяват перфектно. В резултат на това се избягва неконтролируемото нарастване на растеровата точка и се получава отлично печатно изображение, даже и при високи скорости на печат.

Повече информация

                DuploFLEX® 3115 - за фиксиране на краищата на печатната форма с цел да се избегне тяхното повдигане и разлепване в следствие на дълги серии или при нужда от измиване на клишето.

                DuploFLEX® Primer P - осигурява първокласен и надежден монтаж, което от своя страна гарантира, че краищата на печатната форма няма да се повдигат по време на печатния процес.

                DuploFLEX® Roller - Специални притискателни валяци и шпатули за перфектен монтаж на печатнатни форми, без гънки и въздушни балони.

Повече информация