DuploFLEX® FOL – висококачествени двустранно залепващи ленти за монтаж на фотополимерни и гумени клишета.

Предимствата на клишепластите от серията се дължат на перфектната комбинация между адхезив, носител и защитно покритие.

Устойчивият на разтягане PVC носител, запазва формата и размерите си през целя печатен процес, дори при дълги тиражи.

Агресивното каучуково лепило създава високоякостна адхезивна връзка, която на практика елиминира възможността за отлепяне на краищата на клишето, дори при високи скорости на печат.

Безпроблемно и качествено отстраняване на въздушните мехури, които се образуват по време на монтажа на клишето, благодарение на прегованото защитно покритие на клишепластите от серията. Премахвайки мехурите се осъществява перфектна адхезивна връзка, която е гарант за постигане на висококачествен флексопечат, без светли участъци върху печатното изображение.

За максимално удобство на потребителите, клишепластите се предлагат в разнообразни дебелини и ширини. Всяка двустранно залепваща лента за монтаж на печатни форми е цветово кодирана, като всеки цвят отговаря на точно определена дебелина на клишепласта.

DuploFLEX FOL най-подходящия избор за постигане на перфектни печатни резултати.

 

Фолийни клишепласти

Двустранно залепващи ленти с твърд носител от PVC фолио и агресивно каучуково лепило за монтаж на фотополимерни клишета.

Повече информация

Двустранно залепващи ленти с твърд носител от PVC фолио и акрилатно лепило за монтаж на фотополимерни клишета.

Повече информация

Двустранно залепваща лента с различна сила на залепване от двете страни (По-висока сила на залепване откъм печатния цилиндър).

Повече информация

Текстилни клишепласти

Двустранно залепваща лента с текстилен носител за придаване на самозaлепващи свойства на фотополимерни и гумени клишета. Дебелина 0,31 mm.

Повече информация

Двустранно залепваща лента за придаване на самозелепващи свойства на фотополимерни и гумени клишета. Дебелина 0,27 mm

Повече информация

Допълващи продукти

DuploFLEX® 3115 - за фиксиране на краищата на печатната форма с цел да се избегне тяхното повдигане и разлепване в следствие на дълги серии или при нужда от измиване на клишето.

DuploFLEX® Primer P - осигурява първокласен и надежден монтаж, което от своя страна гарантира, че краищата на печатната форма няма да се повдигат по време на печатния процес.

DuploFLEX® Roller - Специални притискателни валяци и шпатули за перфектен монтаж на печатнатни форми, без гънки и въздушни балони.

Повече информация