Интелигентни решения в полза на строителната индустрия

Съвременното строителство е изцяло ориентирано към изграждането на енергоефективни, функционални и надеждни сгради и съоръжения.

В сектора, по-скоро заради навиците при работа на строителните работници, масово се използват традиционни материали, но и същевременно непрекъснато се внедряват модерни технологии и техники на работа, които улесняват както проектанти, така и строителните работници.

Благодарение на тясното сътрудничество с много европейски фирми в бранша, Lohmann разработва и произвежда специализирани продукти, които подобряват качеството и ефективността на работа.

Фирмата предлага богат продуктов асортимент от иновативни залепващи системи обхващащи много сектори от строителството и производството на всякакъв вид дограма. Използвайки високоякостните монтажни ленти, които по нищо не отстъпват на конвенционалните методи за свързване, се избягват процесите на дупчене, пробиване и т.н., като по този начин се спестява време и разходи за крепежни елементи.

Научете повече за патентованите решения на Lohmann за изграждането на преградни стени и душ кабини, както и за останалите иновативни решения в полза на строителството.